Prijzen


deze Nieuwe prijzen gelden vanaf  1 januari 2016

Deze prijzen zijn per dag inclusief voer :

 > kleine hond :  8,5 €  ( < 30 cm.) 

 > middelgrote hond: 10,5  €  ( < 50 cm.)

 > grote hond:  12 euro  (meer dan 50 cm.)

 > poes  : 10 euro

> cavia/hamster/konijn  : 4,5 € per hok

* voorschot  kan gestort worden op rekeningnr                   IBAN     BE28 7554 9811 1120          BIC AXABBE22                                                            met vermelding van naam van de hond of poes  en datum verblijf                    

Wassen voor ophaal mogelijk vanaf 15 euro.

knip of kambeurt gebeurt door een kapper en prijzen op aanvraag.


De logeerkosten worden per dag berekend. U betaald ook  voor de breng –en haaldag.

U laat meerdere honden uit het zelfde gezin bij ons logeren ? U betaald voor de 2 de hond : de grootste hond wordt volledig aangerekend en de 2 de hond de helft van de normale dagprijs.

Indien u zelf over geen vervoer beschikt ! Wij kunnen uw hond ophalen en weer thuis afzetten tegen een vergoeding van 0,25 euro per km.Wilt u een plaatsje reserveren ? Vul dan het reserveringsformulier in en stuur het op naar ons. U kunt uw formulier e-mailen of per post versturen. Als u geen mail terugkrijgt van ons binnen een week, gelieve dan even telefonisch contact met ons op te nemen. Pas na onze bevestiging en betaling van het voorschot  is uw reservering definitief.

Er wordt een voorschot gevraagd van 50 euro  te storten op een rekening en het restant is te betalen bij afhaling van de hond.

Bij het niet ophalen van de hond(en) of het niet betalen van de dagen dat de hond hier is geweest wordt de hond na 14 dagen eigendom van het pension Manuhof.

 

> KLIK HIER OM DE HUISREGELS EN PRIJZEN TE DOWNLOADEN